Birotica


Papetarie

Profita acum si bucura-te de ofertele speciale oferite de Gerodar Satu Mare! Poti comanda direct de pe site produse de papetarie si birotica, totul pentru biroul tau.

Va punem la dispozitie o gama larga de hartie, hartie xerox, hartie matriciala, hartie fax & Telex. Articole din hartie: agende si calendare, caiete, registre, tipizate, etichete autoadezive.

Pentru a vedea intreaga noastra oferta de produse va invitam sa ne scrieti si va ajutam cum placere!

Detalii

Organizare si Arhivare

Gerodar va pune la dispozitie o seara intreaga de articole pentru organizarea si arhivarea documentelor in interiorul companiei dumneavoastra.

Articolele comercializate de noi cuprind: dosare din carton, dosare din plastic, dosare suspendabile, bibliorafturi, file din plastic, cutii de arhivare si alonge, clasoare carti de vizita, mape si serviete, buzunare, folii adezive si chiar si clipboard-uri.

Beneficiati de o gama intreaga de accesorii si produse esentiale biroului tau, direct de pe site, printr-o comanda online sau telefonic

Detalii

Instrumente de scris

Fie ca iti sunt necesare activitatii de birou sau pentru scoala, la Gerodar gasesti o gama intreaga de instrumente de scris.

Va oferim pixuri cu si fara mecanism, instrumente de lux, pixuri multifunctionale, pixuri cu gel, rollere, linere, stilouri, markere. Creioane mecanice, grafit sau colorate, mine pentru creion si rigle sau ascutitori, corectoare si radiere.

Detalii

Accesorii pentru birou

In zona accesoriilor pentru birou va oferim de la perforatoare la capsatoare si capse, agrafe si clipsuri, ace, foarfeci si cuttere, tus, tusiere si foi indigo, cosuri de birou, lipici si adezivi, sfoara, elastice.

De asemenea va oferim si calculatoare de birou, cd-uri si dvd-uri, dischete, plus multe altele.

Detalii

Tehnica de birou

Tehnica de birou te ajuta sa iti organizezi munca de birou mult mai eficient. Oferim produse de cea mai buna calitate, de la cei mai importanti producatori, de la aparate de indosariere cu accesorii: inele si coperti, aparate de laminat si folii pentru laminat, distrugatoare de documente, ghilotine, sisteme de prezentare.

Tehnica de birou de cea mai buna calitate, doar la Gerodar.

Detalii

Toner & Inkjet

Gerodar Satu Mare va ofera o gama larga de tonere si cartuse inkjet pentru imprimantele sau multifunctionalele dumneavoastra. Va oferim cartuse inkjet, cilindre, film fax, tonere pentru marci precum Brother, Lexmark, Canon, Xerox, HP si multe altele.

Consumabile pentru imprimante laser, cerneala sau matriciale.

Detalii