Synway

Birotica si papetarie

Oferim ansamblu complet de tehnici informatice (calculator, xerox, telefon, telefax etc.) folosite Ón toate activita?ile administrative si de secretariat. Va propunem o gama completa de produse de papetarie si birotica necesare desfasurarii activitatii intr-un birou modern:instrumente de scris, tehnica de birou, produse din hartie, articole de organizare si arhivare,consumabile etc.

Vezi Produse

Echipamente IT&C

Va punem la dispozitie o gama variata de echipamente IT&C. Echipamentele comercializate de noi acopera toata gama de produse din acest domeniul, de la o simpla placa de retea pana la ultimul model de copiator sau server, preturile sunt competitive si reflecta calitatea produselor noastre.

Vezi Produse

Servicii

Asiguram suport tehnic (intretinere si reparatii) in garantie si postgarantie pentru echipamentele furnizate de noi sau de alta provenienta, refi-luri si reconditionari cartuse de cerneala si laser, service total (consumabile, piese, intretinere, totul eprimat in pret/pagina) efectuam servicii profesioanle in productia de documente (listare si multiplicare A4 si A3 color si alb/negru, legare, laminare, prelucrare si stocare imagini/texte in format electronic.

Vezi Servicii

Oferte Speciale

Abonati-va la newsletter pentru a profita de cele mai noi oferte GERODAR. Va vom deranja numai cu promotii atractive.

Cautam sa acoperim toate necesitatile pentru activitatea dumneavoastra de birou. De aceea, va propunem o multitudine de produse la preturi promotionale saptamanal.

Vezi Oferte